Freelancen bij Brockmeyer

Freelancen bij Brockmeyer Peter (42) is parttime werkzaam bij Brockmeyer naast zijn werkzaamheden als freelancer. Daarnaast investeert hij ook in recreatiewoningen. Hij zit niet veel stil en ...

schedule 6 dec2022
bookmark_border Collega's vertellen
create Zoë de Joode

Peter (42) is parttime werkzaam bij Brockmeyer naast zijn werkzaamheden als freelancer. Daarnaast investeert hij ook in recreatiewoningen. Hij zit niet veel stil en geniet enorm van zijn dynamische leven. In 2018 hebben wij kennis gemaakt met deze duizendpoot en sindsdien versterkt hij ons team van consultants.

Elke maand spreekt Brockmeyer met een werknemer over zijn of haar persoonlijke verhaal. We willen onze lezers meenemen in de unieke achtergronden, persoonlijke verhalen en verschillende doelen.

Meegegroeid
Op mijn 21e ben ik, na het afronden van de opleiding Marketing Communicatie aan de MEAO, de mediawereld ingerold. Ik ben begonnen bij een bureau dat bioscoopreclames ontwikkelde. Hier heb ik veel geleerd over media. Na een paar jaar was ik nieuwsgierig naar meer en ben ik in dienst gegaan bij een mediabedrijf die advertentiecampagnes aan grote bekende organisaties verkocht. Ik ben meegegroeid met de grote ontwikkelingen van enkel vakbladen naar online.

Veel gezien Dynamiek en vrijheid
In 2011 ben ik zelfstandig begonnen als Recruiter en opvolgend weer terug in de mediasector als freelancer. Zodoende ben ik in 2018 ook voor Brockmeyer gaan werken. Sinds dit jaar ben ik voor 22 uur in dienst en daarnaast heb ik ook nog freelance klussen, zoals mijn investeringen in recreatiewoningen. Ik vind de dynamiek in mijn werk onwijs prettig. Ik ervaar veel vrijheid en de variatie daagt mij uit en houdt mij scherp. Bij Brockmeyer ben ik vergeleken met mijn collega's verantwoordelijk voor een relatief klein klantpakket, omdat ik het voor de helft van mijn tijd uitvoer. Ik weet nog goed dat ik mijn eerste serieuze en grote klanten kreeg, Het Leger des Heils en Stichting Philadelphia. Een trots gevoel dat ik niet snel meer vergeet. Ik heb veel te maken met verschillende sectoren. Ik help hen met het realiseren van vacaturecampagnes en dit doe ik onder andere door gebruik te maken van Jobmarketing.

‘’Ik ervaar veel vrijheid en de variatie daagt mij uit en houdt mij scherp.’’

De keuze is reuze
Waarom ik ervoor gekozen heb om bij Brockmeyer in dienst te gaan? Dat is voor mij heel duidelijk. Door de flexibiliteit kan ik alles doen waar ik energie van krijg en ik vind de business heel erg leuk. De recruitmentsector daagt mij uit en media trekt mijn aandacht. Naast het zakelijke voel ik me echt thuis binnen de bedrijfscultuur en de samenhorigheid geeft mij een vertrouwd gevoel. Ik kom er graag! De bedrijfsfeestjes zijn onvergetelijk en het hele team geniet ervan om samen herinneringen te maken. Naast de serieuze sfeer is er ook ruimte voor plezier.

Toekomst
Bij Brockmeyer liggen er genoeg kansen en ontwikkelingsmogelijkheden, voor zowel zakelijk als privé. Je wordt gehoord en je krijgt de ruimte om je ideeën door te voeren. Ik ben zeer tevreden over mijn huidige situatie en ben niet een persoon die ver voorruit kijkt. Mijn persoonlijkheid komt overeen met mijncarrièrepad, het is dynamisch. Ik kijk uit naar wat de toekomst mij brengt!

Marketeer

Zoë de Joode

Zoë is sinds 2022 werkzaam als online marketeer bij Brockmeyer. Daarnaast heeft ze een eigen nagelsalon aan huis, houdt ze zich bezig met selfcare en besteedt ze haar tijd graag aan vrienden.