Een eigen bedrijf naast Brockmeyer

Bianca (32) is naast het runnen van haar eigen bedrijf parttime werkzaam bij Brockmeyer. Ruim 3 jaar geleden is Bianca bij ons begonnen en versterkt zij het campagne ...

schedule 3 jan 2023
bookmark_border Collega's vertellen
create Roos Althuis

Bianca (32) is naast het runnen van haar eigen bedrijf parttime werkzaam bij Brockmeyer. Ruim 3 jaar geleden is Bianca bij ons begonnen en versterkt zij het campagne management team. Met haar creatieve en gemotiveerde instelling weet ze het team goed te versterken. Sinds kort is ze doorgegroeid binnen haar afdeling en versterkt ze zo ook het bannering team.

Elke maand spreekt Brockmeyer met een werknemer over zijn of haar persoonlijke verhaal. We willen onze lezers meenemen in de unieke achtergronden, persoonlijke verhalen en verschillende doelen.

Ervaring

Na mijn Taal en Cultuur studie aan de Universiteit, heb ik de Master studie Interculturele Communicatie gevolgd. Er waren in die periode niet veel banen in de communicatie dus heb ik eerst een vrijwillige stage gedaan bij Centraal Beheer Achmea om ervaring op te doen in het vakgebied. Daarna ben ik bij Booking.com in Amsterdam aan de slag gegaan als klantenservice medewerker, waar ik dan toch ook het culturele stukje mee kon pakken. Toen ik zwanger raakte van mijn eerste kind wilde ik meer in de buurt gaan werken en ben ik rustig op zoek gegaan naar een andere baan. Toen ik op gesprek mocht komen bij Brockmeyer werd ik vrij snel aangenomen. Inmiddels werk ik hier al ruim 3 jaar en ben ik heel tevreden. Ik doe nog wel hetzelfde werk, maar merk echt dat ik doorgegroeid ben binnen de afdeling.

Flexibiliteit en variatie

Naast Brockmeyer heb ik mijn eigen fotografie bedrijf, voornamelijk gericht op geboortes. Fotografie begon als een hobby voor mij. Ik vond het heel leuk om mijn kinderen vast te leggen. Herinneringen vastleggen is zo waardevol. Als ik dat aan anderen kan geven, ben ik een gelukkig persoon. In oktober 2021 ben ik mijn eerste geboorte gaan vastleggen en toen wist ik het zeker, dit is mijn passie. Vervolgens ben ik in januari 2022 echt begonnen met het vastleggen van geboortes. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze flexibiliteit bij Brockmeyer krijg en dit geef ik uiteraard ook graag terug.

‘Ik ervaar veel vrijheid en flexibiliteit, de combinatie zorgt ervoor dat ik mijn passie kan volgen.’

Balans
Hoe ik de juiste balans vind tussen Brockmeyer en mijn eigen bedrijf? Ik werk momenteel 2,5 dag voor Brockmeyer en 's avonds of in het weekend ben ik meestal nog bezig met foto’s bewerken, administratie of mails beantwoorden. Ik vind de balans heel erg fijn, omdat je met fotografie alleen bent en bij Brockmeyer vind ik echt die connectie. Ik doe op dit moment ongeveer 1 geboorteshoot per maand of 1 geboorteshoot per 2 maanden. Op deze manier houd ik de balans goed.

Toekomst
Brockmeyer geeft je doorgroeimogelijkheden en je kunt echt je eigen kansen creëren. Het voelt hecht, warm en gastvrij. Ik ben heel tevreden met de balans die ik nu heb. Als dit over 5 jaar nog zo zal zijn, zou ik dat ook heel fijn vinden. Indien straks de kinderen naar school gaan en ik meer vrije tijd over heb, zie ik mezelf dus over 5 jaar gelukkig zijn met een camera in mijn hand en fijne collega's om mij heen op de werkvloer!

Marketeer

Roos Althuis

Roos is werkzaam als online marketeer bij Brockmeyer. Ook heeft ze een eigen marketing bureau gericht op social media. In haar vrije tijd is ze bezig met fitness en gaat ze graag leuke dingen ondernemen met vrienden.