Doorgroeimogelijkheden binnen Brockmeyer

Van Sales stagiaire naar Social Media Manager; ontwikkeling staat bij Brockmeyer centraal. In dit blog vertelt Dani alles over haar groeipad binnen Brockmeyer.

schedule 24 jan 2023
bookmark_border Collega's vertellen
create Dani den Ouden

Van Sales stagiaire naar Social Media Manager; ontwikkeling staat bij Brockmeyer centraal. In dit blog vertelt Dani alles over haar groeipad binnen Brockmeyer.

Vanaf het moment dat ik, Dani den Ouden, in dienst kwam als Campagne Expert mocht ik veel oppakken; van starter die nog weinig ervaring heeft en parttime werkt, naar ervaren allround fulltimer. In 2018 heb ik bij Brockmeyer stage gelopen tijdens mijn Sales studie (Accountmanager). Toen ik na mijn stage weer terug naar school ging om mijn laatste half jaar af te maken, vond ik het erg jammer dat ik mijn ‘oud-collega’s’ niet meer zag. Omdat het altijd vertrouwd voelde, ben ik nog regelmatig langsgekomen om Brockmeyer te bezoeken. Toen er een functie als Campagne Expert vrij kwam, dachten ze gelijk aan mij. Deze uitdaging ben ik natuurlijk aangegaan!

Groeipad
Brockmeyer is voor mij dus oud en vertrouwd. Ik ben hier gekomen toen ik 17 jaar jong was en nog helemaal niet wist wat ik wilde gaan doen. Inmiddels ben ik 21 en had ik nooit verwacht dat ik zoveel ontwikkelingen heb mogen doormaken.

Ik mocht meedenken in de planning, werkprocessen, verbeteringen doorvoeren en nieuwe collega’s inwerken. Omdat ik in een korte tijd zoveel heb geleerd, werd ik gemotiveerd om nog verder door te groeien. Door de korte lijnen zijn we samen intern verder gaan kijken. Zo kwam ik uit op een overstap naar Social Media. Na een aantal gesprekken met de teamleden en leidinggevenden konden we de overstap realiseren en was het supersnel geregeld, mede omdat ik mijzelf al had mogen bewijzen binnen het bedrijf tijdens mijn stage en functie als Campagne Expert.

‘’Door de korte lijnen zijn we samen intern verder gaan kijken. Zo kwam ik uit op een overstap naar Social Media.’’

Werkgeluk
Het is leuk om te zien dat we persoonlijk, maar ook met het bedrijf zo kunnen groeien. Bij Brockmeyer krijg je alle ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. De collega’s motiveren elkaar elke dag weer om nieuwe dingen te leren en ontdekken. De sfeer is informeel, we kunnen altijd heel hard met elkaar lachen, zo bijvoorbeeld ook op het spectaculaire Oscar feest wat wij recentelijk gevierd hebben. En, je kan en mag jezelf zijn. Vooral dat laatste vind ik heel waardevol, met plezier naar kantoor gaan, maar vooral ook met plezier weer naar huis kunnen gaan. Dat is toch wat iedereen wil? We mogen in overleg hybride en zelfs remote werken, ook zijn er mogelijkheden tot freelance werk, parttime werk en/of een eigen bedrijf naast dit werk.

Ik ben erg dankbaar dat ik bij Brockmeyer mag werken en deze mogelijkheden krijg. Doordat ik de kans heb gekregen om deze overstap te maken, kon ik bij mijn fijne collega’s blijven én hoefde ik niet verder te zoeken!

Vind jij het ook belangrijk dat je kansen krijgt om door te groeien bij hetzelfde leuke bedrijf? Kom dan bij Brockmeyer werken! Je ziet hier welke vacatures er openstaan.

Social Media Manager

Dani den Ouden

Dani is afgestuurd Accountmanager en inmiddels werkzaam als Social Media Manager bij Brockmeyer. Ze haalt veel plezier uit haar werk, net zoals ze in het dagelijks leven doet. Ze vindt het onder andere leuk om in haar vrije tijd te sporten, van het weer te genieten en citytrips te maken met haar vriend.