Vrijheid om jezelf te ontwikkelen

‘’Brockmeyer brengt de vacature bij de ideale kandidaat en zorgt ervoor dat de juiste sollicitanten bij jouw bedrijf binnenkomen. Stiekem was dit al een match made in heaven voordat ik het zelf wist.’’

schedule 9 mei 2022
bookmark_border Collega's vertellen
create Kim Lokhorst

Na mijn studie Mediamanagement en achtergrond in social media marketing was ik op zoek naar een startersfunctie dicht bij huis, waarin ik mijzelf kon bewijzen als Social Media Marketeer. Er is mij destijds verteld dat het nog wel even kon duren. Die uitdaging nam ik aan en sindsdien heb ik elk jaar een mooie stap mogen maken. Ik ben super trots wat ik de afgelopen jaren heb bereikt.

Goed getarget

Het is inmiddels 4,5 jaar geleden dat ik solliciteerde bij Brockmeyer als Campaign Manager. Natuurlijk kwam deze vacature bij mij voorbij omdat hij goed getarget was, haha. Brockmeyer brengt de vacature bij de ideale kandidaat en zorgt ervoor dat de juiste sollicitanten bij jouw bedrijf binnenkomen. Stiekem was dit al een match made in heaven voordat ik het zelf wist.

Duidelijk groeipad

Binnen Brockmeyer krijg je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Elke medewerker is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar carrièrepad en persoonlijke ontwikkeling. Ik had een duidelijk groeipad voor ogen en ben hier dan ook 100% voor gegaan. Groei begint bij dingen doen buiten je functie om en jezelf bewijzen. Bij Brockmeyer wordt inzet gewaardeerd en dat heb ik vanaf het begin serieus genomen. Ik ben dan ook onwijs trots op het feit dat ik inmiddels mijn eigen social media afdeling heb mogen opzetten met een team van 5 personen en mijzelf inmiddels Head of social mag noemen. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de inzet, kwaliteit en de groei van al onze social media kanalen. Toen ik hier begon deden we alleen Facebook LinkedIn, maar doen inmiddels bijna alle social media kanalen zoals o.a.; TikTok, Reddit, Pinterest, YouTube, Snapchat.

Wat Brockmeyer een ontzettend fijne werkgever maakt, naast de vrijheid om jezelf te ontwikkelen, is de sfeer; informeel en vrolijk. Je kunt hybride werken vanuit ons kantoor in Amersfoort, Amsterdam of vanuit huis. Ik raad het kantoor in Amersfoort aan, want dan kom ik je iedere ochtend een smoothie brengen haha. Dat is ook zoiets moois; in mijn zoektocht naar een gezondere levensstijl nam ik elke ochtend smoothies mee naar kantoor en begon deze uit te delen. Enthousiast en motiverend, zoals Brockmeyer is, bestelde mijn werkgever een goede blender/juicer voor op kantoor, zodat ik het hele kantoor kan verblijden met smoothies. Ik postte mijn blijdschap op mijn Instagram story’s en hierdoor heb ik een volger zó enthousiast gemaakt dat zij wilde solliciteren. Inmiddels is dit onze nieuwe collega geworden die elke ochtend, net als alle andere collega’s, van mij een smoothie ontvangt! Ik word hier zo blij van en dit is nou echt typisch Brockmeyer; blije medewerkers en goed in werving van kandidaten.

Daarnaast groeien we als bedrijf continu. Toen ik hier begon zaten we ongeveer met 20 collega’s en inmiddels zijn dit er al meer dan 60. Ook in diensten blijven we groeien en zijn we veel meer dan alleen Jobmarketing gaan doen. Denk hierbij aan Employer Branding, Werkenbij Websites, Vacatureteksten, Content creatie, Talent Sourcing.. noem maar op! Ambitieus als ik ben zie ik overal kansen en word ik super enthousiast van het idee hoe Brockmeyer er over drie jaar uit ziet!

Head of Social

Kim Lokhorst

Kim Lokhorst (Head of social) is afgestudeerd Mediamanager. Zij heeft naast diverse cursussen veel ervaring opgedaan over social media advertising door o.a. haar eigen blogs te promoten.  Als micro-influencer bereikte haar Instagram pagina op haar hoogtepunt meer dan 17.000 volgers. Inmiddels is haar specialisme uitgebreid tot social media marketing. In haar vrije tijd maakt ze graag verre reizen, doet ze aan kickboksen en drinkt ze cocktails met vriendinnen.